Random Image
 

Bastuflotten ReLaxa - Ett bastubad att minnas... 

Vi har svårt att tänka oss ett lämpligare ställe för filosoferande än en vedeldad bastu. Ensam eller i likasinnades sällskap. Naken, avklädd alla symboler i form av kläder och smycken, befriad från civilisationens alla påfund, träder man in i ett förhållande till elementen luft, eld och vatten. Ofta är det dunkelt i rummet, saker och ting framträder inte med skärpa. Björklöv, ved och rökdoft gör att man försätts i urtidsförhållande till sin existens. När man suttit där och blivit rejält uppvärmd bär det av ut på bryggdäcket och ner i sjön. Något att dricka för att behålla vätskebalansen och lite tilltugg, förnöjt småprat och en eller annan skröna, sedan in i bastun igen med en ny svettdrivande sittning. En eller flera omgångar i bastun efter tycke och smak, kanske en enkel bit mat ombord på bastuflotten eller avsluta med ett besök på någon av våra närliggande sjökrogar.

Med bastuflotten ReLaxa tar besättningen er på en lugn och behaglig tur under tiden ni njuter av den varierande omgivningen.    

Antal: Max 12 personer
Säsong: Året runt
Fart: 3 knop
Mat/Dryck: Vi tillhandahåller lättare mat, tillltugg och dryck efter önskemål.
Ombord: Bastuflotten är indelad i basturum, förrum och bryggdäck med markiser. Kallt och varmt färskvatten, spegel, relaxstolar och sittbänkar.       
Pris: 3000:-/första timmen därefter 1500:-/tim
Besättning, badlakan, schampo & tvål ingår.
Tomtransport: 1500:-/ tim
Moms tillkommer på ovanstående priser.

Bastuflotten ReLaxa och dess besättning följer gällande regler satta av Transportstyrelsen.

Nyhetsbrev

Få information om alla våra aktiviteter direkt i din e-postbrevlåda.

Anmäl dig »